Hundelegetøj er et "must-have", når man har hund(e). 

Hundelegetøj kommer i mange udformninger og farver - noget piver, andet rasler. Men fælles for dem alle er at hunde elsker at lege med det! Noget hundelegetøj indbyder til vild leg, mens andet er genialt til aktivering af hunden. Derfor vil du opleve at jeg har lavet underkategorier med legetøj til træning og legetøj til aktivering. Det har jeg gjort fordi jeg har udvalgt legetøj som egner sig genialt til det ene eller det andet. Derudover er der selvfølgelig et stort udvalg af skønne plysbamser o.lign. som din hund helt sikkert vil elske. 

Hvis du bare kigger i denne kategori får du et overblik over alt det hundelegetøj der er på shopdogsrus.dk

Populær
179,00
Populær
159,00
129,00
229,00
Pris fra
119,00
109,00
Pris fra
109,00
89,00
119,00
89,00
Pris fra
109,00
49,00

Hundelegetøj hos shopdogsrus.dk

Nogle hunde responderer særdeles godt på at få legetøj som belønning ved træning og her har jeg valgt at føre det svenske mærke Doggie-Zen. De laver noget super lækkert legetøj og der er helt sikkert også noget din hund vil elske. Du finder her trækkelegetøj med og uden bolde, med og uden pels (ægte og kunstig) samt med og uden elastik i håndtaget. Uanset om du har en lille eller stor hund kan du under dette mærke finde legetøj der kan bruges til træningsbelønning.

Hos mig finder du også et stort udvalg af det plyslegetøj som din hund kan ruske, kaste eller putte med. Samt foderaktivitetslegetøj som er noget jeg brænder meget for og bruger dagligt til mine egne hunde og de hunde jeg passer.