Ingen glad og sund hund uden et godt solidt foder. Hundens trivsel og sundhed har stor betydning i hverdagen. Intet er for godt til vores hunde - Vi går meget op i at foder og godbidder skal være fremstillet af rene naturlige råvarer. Find vores nøje udvalgte mærker her:

239,00
Populær
529,00
229,00
-43%
20,00
35,00
Du sparer: 15,00

Hundefoder er en jungle, men det behøver det ikke at være! Du kan her nyde godt af at jeg har lavet forarbejdet for dig :)

Igennem min tid som hundeejer og hundenørd har jeg undersøgt meget foder. Jeg har haft hunde der har haft forskellige behov og derfor har jeg måtte sætte mig ind i hvad de forskellige fodermærker kunne tilbyde mine hunde. 

Jeg har valgt at føre Essential Foods fulde sortiment af tørkost – deres foder og godbidder er nemlig ikke "bare" foder for foderets skyld. Det er kvalitets hundefoder, der er fremstillet med fokus på din hund!

Essential har sammensat deres varianter og sortiment nøje i forhold til forskellige behov hos hunde. Og er du i tvivl om hvilken variant der er passende til din hund er jeg altid til rådighed og vejleder gerne i hvilken variant du skal vælge. 

Essential Foods går ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne og samtidig har de stort fokus på dyrevelfærd. Der bruges frisk og tørret kød, og du vil generelt se at indholdet af kød i måltiderne er højt. 

Hvert år donerer donerer de danske firma både måltider, godbidder og penge til velgørenhed. Essential vil være med til at gøre en forskel. Og det støtter du også ved at vælge deres foder!

Essential Tørkost er "Behavioral Optimizing Food" (BOF)

Behavioral Optimizing Food (BOF) er Essentials foods princip om at genskabe hundens naturlige kost. I praksis betyder det at hundens blodsukker holdes stabilt. Det høje indhold af fersk kød stimulerer instinkterne. Den lave kogetemperatur bevarer næringsværdien, bær, frø og urter minder om indholdet af byttets mave. Størrelsen af foderpillerne gør at måltidet tygges og ikke sluges helt. 

Når du bestiller foder hos dogsrus.dk bliver det sendt direkte fra producenten. Du finder også et udvalg af produkterne i min lille butik. Vælg afhent og så kontakter jeg dig når du kan hente foderet. Bor du i Them leverer jeg gerne hos dig. 

Acana Regionals

Nyhed! Jeg har valgt at tage Acana's regionals serie hjem. Champion Pet Food stiller høje krav til råvarene og bruger minimale naturlige tilsætningsstoffer. Noget jeg især er begejstret for er deres wholeprey tilgang hvilket kort fortalt betyder at de bruger hele dyret i deres foder.